uw vertrouwde specialist

in sanitair, verwarming en duurzame energieoplossingen

Uw professionele installateur van centrale verwarming

Wanneer u op zoek bent naar een expert voor de installatie van uw centrale verwarming, is Vrommant de naam waarop u kunt vertrouwen. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, particulier of professioneel, wij zorgen voor een naadloze installatie van uw verwarming.

Vakkundige installatie van centrale verwarming

Met Vrommant aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen te maken over de details van uw centrale verwarming. Of u nu kiest voor een condenserende gasketel, condenserende mazoutketel of warmtepomp wij zorgen voor een efficiënte en professionele installatie.

Gecertificeerd voor gas, mazout en warmtepompen

Als gecertificeerd technicus garanderen wij niet alleen de installatie van uw verwarming, maar ook het onderhoud en herstellingen ervan. Met ons is uw installatie in goede handen.

Warmtepomp Installatie
Vloerverwarming voor centrale verwarming

Flexibele Verwarmingsopties

Iedereen heeft unieke verwarmingsbehoeften, daarom bieden wij een breed scala aan verwarmingssystemen, inclusief vloerverwarming, radiatoren en convectoren aan. Wij helpen u het juiste systeem te kiezen dat past bij uw behoeften en budget.

Onze recente projecten

Centrale verwarming laten installeren?

Vertrouw op Vrommant om zorgeloos uw centrale verwarming te installeren. Onze toewijding aan kwaliteit en uitstekende service zorgt ervoor dat we aan al uw verwarmingsbehoeften kunnen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verwarmingsproject te bespreken.