uw vertrouwde specialist

in sanitair, verwarming en duurzame energieoplossingen

Uw professionele ventilatie installateur

Bij Vrommant begrijpen we het belang van goede ventilatie in uw huis. Als uw vertrouwde ventilatie installateur bieden we gespecialiseerde ventilatie installatie services aan, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Op maat gemaakte ventilatie oplossingen

Elke woning is uniek, daarom is een op maat gemaakte oplossing essentieel voor een effectieve ventilatie. We werken nauw met u samen om de beste oplossing voor uw specifieke woning te vinden en te implementeren.

Ventilatie Systeem C

Het ventilatiesysteem C is een natuurlijk ventilatiesysteem dat verse lucht aanvoert via roosters in ramen of muren in leefruimtes, terwijl vervuilde lucht mechanisch wordt afgevoerd uit natte ruimtes zoals de badkamer of keuken.

Ventilatie Systeem C Plus

Het ventilatiesysteem C Plus biedt een verbeterde versie van het traditionele systeem C met mechanische afvoer. Het is nog steeds een deels natuurlijk systeem, maar met geavanceerde sensoren die de luchtkwaliteit meten en de luchtstromen daarop aanpassen voor een nog betere luchtkwaliteit in huis. 

Ventilatie Systeem D

Het ventilatiesysteem D, ook wel bekend als een balansventilatiesysteem, zorgt voor een volledig gecontroleerde omgeving waarin zowel de aan- als afvoer van lucht mechanisch gebeurt. Dit systeem biedt de meest geavanceerde en efficiënte ventilatie voor uw huis.

Onze recente projecten

Laat Vrommant uw Ventilatie Plaatsen

Of u nu kiest voor ventilatiesysteem C, C Plus of D, Vrommant heeft de expertise om een naadloze installatie te garanderen. Vertrouw op onze ervaring en toewijding aan kwaliteit voor uw ventilatie installatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken.