uw vertrouwde specialist

in sanitair, verwarming en duurzame energieoplossingen

Uw betrouwbare sanitair installateur

Wanneer het op sanitair aankomt, is niets belangrijker dan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Vrommant, uw ervaren sanitair installateur, begrijpen we dit. Wij beheren alle aspecten van uw sanitaire installatieproject, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties.

Maatwerk voor sanitaire oplossingen

Iedereen heeft unieke wensen en behoeften. Daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste ontwerp of het adviseren over de beste materialen en installaties, we zorgen ervoor dat u de perfecte sanitaire oplossing krijgt.

Onderhoud en Herstellingen door uw Loodgieter in de Buurt

Problemen met sanitair kunnen onverwacht en op ongelegen momenten optreden. Daarom bieden we ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan. Als uw betrouwbare loodgieter in de buurt, zijn we slechts één telefoontje verwijderd om uw sanitaire problemen op te lossen.

Sanitaire technieker dat herstellingen uitvoert aan een wasbakje
Waterontharder voor waterbehandeling, geen kalk meer in het water

Waterontharders voor de Perfecte Waterkwaliteit

Hard water kan een aanzienlijke impact hebben op uw sanitair. Vandaar dat we ook waterontharders aanbieden om de levensduur van uw sanitair te verlengen en u te voorzien van betere waterkwaliteit. Wij zorgen voor een vakkundige installatie en onderhoud van uw waterontharder, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over kalk in uw water.

Onze recente projecten

badkamerrenovaties

Een badkamerrenovatie vereist een zorgvuldige planning en professionele uitvoering. Davy Vrommant en zijn team staan voor u klaar. Ze luisteren naar uw wensen en stellen op basis daarvan een renovatieplan op. Met hun expertise in sanitair, verwarming en design transformeren ze uw badkamer. Het resultaat: een badkamer die perfect bij u past. Laat uw badkamerdroom werkelijkheid worden met Vrommant.

Oud bad met mogelijkheid om te douchen in een te renoveren ruimte

VOOR

Nieuw geplaatste doucheruimte

NA

Kies Vrommant voor uw Sanitair Installatie

Voor een zorgeloze sanitair installatie, kiest u voor Vrommant. Onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat we elke keer weer uitstekend werk leveren. Contacteer ons vandaag nog voor al uw sanitaire behoeften.